CSATLAKOZZ
A MAGYAR SZABADÚSZÓ
KÖZÖSSÉGHEZ

CSATLAKOZZ
A MAGYAR SZABADÚSZÓ
KÖZÖSSÉGHEZ

Így léphetsz szintet és élhetsz
a saját magad szabta feltételek szerint

Megtudod hogyan csinálták mások

Ismerd meg a legsikeresebb hazai szabadúszókat, lesd el a módszereiket és építsd fel a saját vállalkozásod!

Tanulj, kérdezz a legjobb szakemberektől

Jól ismerjük a freelancerek kihívásait. Ismerjük az egyes témák legjobb szakértőit és elhozzuk neked őket.

Tapasztald meg, milyen egy igazi közösség

Rendszeres havi challengek, mastermindok, előadások, networking és kikapcsolódás. Szerintünk ilyen egy jó közösség.

A freelancer életforma egyszerűen sokkal jobban illik a 21. század körülményeihez. Ki akarna 9-től 5-ig egy irodában ülni, amikor ma már bárhonnan lehet dolgozni?

Fenyő Csilla
Fenyő Csilla@thecontentqueen
Tovább olvasom
A membership az én személyes fejlődésemet úgy segítette, hogy a tudástárban, olyan anyagokat találtam, amiik segítették haladásomat és, hogy ügyfeleim számára egy jobb szolgáltatást tudjak nyujtani. Ha csak 3 szóval kéne jellemeznem a közösséget akkor: befogadóak, szabadok és összetartóak.
Kubán Lóránd
Kubán Lóránd@kubanlorand
Tovább olvasom
Úgy csatlakoztam, hogy hát ott álltam a nappaliban, hogy jó, felmondtam, de most, akkor miva'?! Erre megjelentetek a napszőtte ködből előseljve és voltak megoldásaitok meg javaslataitok dolgokra és mondtam magamnak "Ez kell nekem! Az izgi rendezvények mellett nekem már az is kész ajándék, hogy nem érzem magam UFO-nak köztetek, lévén az egyetlen szabadúszó/vállalkozó vagyok a környezetemben még mindig. 😀
Előző
Következő

Itt tényleg minden kérdésedre választ kapsz.

A meetupok és a konferenciáink témái, valamint az oktatóanyagaink lefednek szinte minden freelancinggel kapcsolatos területet.

#vállalkozás indítás #KATA adózás #pénzügyi tudatosság #ügyfélszerzés #árazás #árajánlat #tervezés #hatékonyság #personal branding #marketing #szövegírás #online munka oldalak #upwork #socialmedia #podcast #könyvkiadás #rendezvények #coworking #trendek…

Bemutatjuk a freelancer életmód minden árnyalatát.

Lehet, hogy valaki főállás mellett valósítja meg egyéni ötleteit, mások a diákmunka helyett választják inkább a gig economy-ban való részvételt, vagy kismamaként kezdik előkészíteni az új karrierjüket. Van, aki a Börzsöny egyik kis falujában élve ír programkódokat, mások a tengerparton, Balin terveznek weboldalakat.Van, aki magyar kkv-k marketingjét segíti, mások nemzetközi multikkal dolgoznak projekt alapon.Van, aki egyszerre több online munka oldalon zsugázik a megrendelésekkel, mások egy szűkebb terület szakértői szerepére törnek.

Megmutatjuk, hogyan tudod eladni a tudásodat és segítünk eligazodni a kommunikációs csatornák rengetegében.

Példák arra, hogyan dolgozz tanácsadóként, milyen a jó online vagy offline kurzus, mit kell tudni a könyvkiadásról, hogyan kell megszervezni egy eseményt. Bevezetünk a blogolás, podcast készítés és a különféle social media csatornák rejtelmeibe.

Mit tartalmaz a tagság?

Meetup, oktató és konferencia VIDEÓK, hasznos CIKKEK, ÚTMUTATÓK és LETÖLTHETŐ ANYAGOK (szerződés és árajánlat minták, tervezési sablonok és hasznos doksik).

Ingyenes részvétel a havi freelancer meetupjainkon. A meetup videók a tagság keretében bármikor visszanézhetőek.

Részvétel a havi FOGADÓÓRÁKON és FRIDAY FUN találkozókon

Részvételi lehetőség a kizárólag tagjainknak szervezett TEMATIKUS KAMPÁNYOKban, mellyel építheted a személyes márkádat és ügyfélkörödet.

Egyszeri 30 perces onboarding beszélgetés.

Belépés a hazai freelancerek exkluzív social platformjára.

Egyedi ajánlatok, kedvezmények partnereinknél.

A jó közösség titka a személyes kapcsolat. Rendszeresen találkozunk, tudjuk ki hol tart éppen az úton és hogyan tudjuk leginkább támogatni.

Balács Martina
Balács Martina@martinabakacs
Tovább olvasom
Nagyon sok segítséget kapok azáltal, hogy akár szakmai akár technikai kérdéssel fordulok a közösséghez kapok választ, vagy egy kontaktot, aki tud segíteni. Nagyon jók mind a csapatépítő programok, mind a szakmai programok, nem beszélve arról, hogy ezzel a networkomet is tudom építeni. Egyéni vállalkozóként az extra öröm, hogy nem kell, hogy egyedül dolgozzak, hanem van egy szuper társaság körülöttem.
Vedres Tamás
Vedres Tamás@flybuilt
Tovább olvasom
Igyekszem kihasználni az előnyeit a tagságnak, bár ennyi mindenen nehéz mindíg részt evnni:). Csak jó arcok vannak a közösségben. Lehet tapasztalatokat, storykat és ügyfeleket is szerezni a tagság által, legalábbis nekem már sikerült. Coworking betekintők, tippek, tudasbázis Workshopok, én ezért szeretek tag lenni.
Előző
Következő

Egy rendkívüli csapat lesz a segítségedre

Majsai Richárd

Buzder Brigi

Hogyan is néz ki a belső rendszer?

Sikeres szabadúszó nem egyik napról a másikra leszel.

Ez egy folyamat, rengeteg tanulással, elakadással, kihívással és persze sikerélményekkel jár. Mi ezen az úton tartunk veled, 365 napon át, vagy azon is túl is.

Hozzuk létre közösen azt a magyar szabadúszó ökoszisztémát, amiben mind élni szeretnénk!

FREELANCER TAGSÁG

Vásárlástól számított 12 hónapig érvényes
84.000 Ft Éves tagság
  • ELŐADÁSOK
  • WORKSHOPOK
  • MASTERMIND
  • LETÖLTHETŐ ANYAGOK
  • KÖZÖSSÉG

Oké, mindent értek, de biztosan nekem való a tagsági program?

Vonz a szabadság, szeretnél egy saját vállalkozást, ahol a magad ura lehetsz? Van egy biznisz ötleted, amit ki akarsz próbálni? Szeretnél saját ügyfeleket és helyfüggetlenül dolgozni? De nem tudod, hogyan vágj bele? Jó hírünk van: nem kell tovább keresgélned. A Freelancerek Membership programjánál átfogóbb és célzottabb csomagot nem találsz a piacon. Ha a freelancer életmódra vágysz, itt minden kérdésedre választ kapsz.

 

Megvan az irány, hogy mivel szeretnél foglalkozni és eltökélt vagy, hogy végre szabadúszóként éld az életed? Szeretnél több ügyfelet, hatékonyabb módszereket és azonnal alkalmazható tudást, mindezt rád, egyéni vállalkozóra szabott árakon? A Membership programunk éppen erre lett kitalálva: időt és pénzt spórolunk neked. A legjobb szakértőket hozzuk el, csak ki kell választanod mi érdekel és élni a számos ingyenes és kedvezményes lehetőséggel.

 

Már működik a vállalkozásod, de szeretnéd bebiztosítani, hogy képben maradj a trendekkel és kapcsolatban legyél a hozzád hasonlók szakmai elitjével? A személyes és szakmai fejlődés kulcsa a körülöttünk lévő emberek megválasztásában rejlik. A Freelancerek Membership programjában olyan emberek vesznek körül, akik hasonlóan gondolkodnak, hasonló kihívásokkal küzdenek és kíváncsiak rád, mert te is közéjük tartozol.

 

Az éves tagsági díj kifizetését követően kapsz egy visszaigazoló emailt a vásárlásról és egy külön emailben megkapod a belépési kódodat a Membership belső felületére. Itt éred el az összes tudásanyagot, videót, cikket, podcastot, stb. 

 

A Facebook oldalunk események menüpontja alatt tesszük közzé az aktuális eseményeinket, melyeken a tagság keretében korlátlan számban, ingyenesen tudsz részt venni.

A  tagság keretében ingyenesen látogatható eseményekre csak regisztrálnod kell a jegyvásárlási oldalon található linken keresztül. 

 

Békeidőben minden eseményünk offline vagy hibrid, azaz élő is és online is, mivel minden alkalommal gondoskodunk a videós rögzítésről és/vagy stream-ről, így akkor is meg tudod nézni, ha nem tudsz élőben ott lenni. 

 

Éves tagsággal 12 hónapig minden soron következő eseményen. A facebook oldalunkon látni fogod, mik a soron következő események.

 

Igen, az egészet felvesszük és ha tagsággal rendelkezel, meg tudod nézni a belső member oldalon!

 

Van lehetőség részletfizetésre. Ebben az esetben az éves összeg 50%kát kell megfizetned, majd ezt követően 3 hónapon belül a második 50%ot kell megfizetned. Amennyiben ez az opcio érdekel, írj nekem: ricsi@majsair.com e-mail címen.

Az éves tagságod kezdetétől számított 30. napig, azaz egy hónapig. Ha ez alatt meggondolnád magad, indoklás nélkül bármikor visszatérítjük a teljes tagdíjadat.

 

Szerintünk IGEN. A havi meetupokat videóra vesszük, így bármikor vissza tudod nézni, így nem maradsz le semmiről. A tudásanyagaink bármikor elérhetőek online, a tagságod ideje alatt folyamatosan. A hózáró Friday Fun pedig változó helyszíneken lesz, időnként vidéken, néha online. A tagság többi előnyét (letölthető anyagok, kedvezmények) pedig bárhonnan élvezheted!

Az éves tagság egyes elemeinek összértéke több mint 300.000 Ft. Tételesen: 12×15.000 Ft havi esemény belépő, 2x 35.000 Ft éves konferencia belépő, 100+ oktatóanyag + kedvezmények + Facebook közösség és folyamatos elérhetőség + egyéb ajándékok, kedvezmények. Egy legalább 365 napon át tartó programba nyersz így belépést, egy egyedülálló, aktív közösség része leszel.

 

CSATLAKOZZ
A MAGYAR SZABADÚSZÓ
KÖZÖSSÉGHEZ

CSATLAKOZZ
A MAGYAR SZABADÚSZÓ
KÖZÖSSÉGHEZ