Jogászból szabadúszó stratéga – dr. Szabó Orsolyával beszélgettünk.

Dátum

Orsi a magyar freelancer közösség megkerülhetetlen alakja. Legyen az tanácsadás, szövegírás, stratégiagyártás, workshopok szervezése és kivitelezése vagy épp social media menedzsment, a Zsolya Communication ezen területek mindegyikén bővelkedik hazai és külföldi ügyfelekkel egyaránt.

Jogászként diplomázott és tevékenykedett karrierje elején, az elmúlt hat évet viszont helyfüggetlen vállalkozásának építésével töltötte. Orsinak nagyon megtetszett az az élet amit a magyar szabadúszó barátai éltek akkoriban, ezért úgy döntött, ő sem akar visszaülni az irodába vakulásig szerződéseket bogarászni. 

A szabadúszás első féléve nehézségekkel és sok tanulással telt. Orsi a saját bőrén tapasztalta, hogy a freelancer élet sem leányálom, amíg nem teremted meg magadnak a megfelelő feltételeket. Szövegírással és közösségi média oldalak menedzselésével kezdte, tanácsadással folytatta, mára már neves cégek tanácsadásával és saját 10 fős csapatának menedzselésével tölti napjait – mindezt helyfüggetlenül – saját időbeosztását követve. 

Ha érdekel hogyan alakult az utazása vállalati jogászból szabadúszó cégtulajdonossá, hallgasd meg a Freelancer Frekvencia adását Dr. Szabó Orsolyával! 

Jegyzetek:

https://www.facebook.com/zsolya
https://zsolya.com/

megosztás

Facebook
LinkedIn

kapcsolódó
cikkek