Beszélgetés a Navigátor brand alapítójával Csapó Andrással

Dátum

Hogyan kezd az ember dokumentumfilmeket készíteni? Csapó Andris karrierjét egy indonéziai utazás alapozta meg, ami kinyitotta számára a világot és azóta töretlenül építi dokumentumfilmes márkáját, a Navigátort. 

Az „Indonézia 4 arca” című film leforgatását Andris társaival teljesen önerőből kezdte el. Szponzorokkal tárgyalt, költségvetést készített, majd a végén meglepődve konstatálta, hogy elkészült élete első, minőségi dokumentumfilmje. 

„Nem lehetsz egyszerre operatőr meg főszereplő” – mondja Andris, aki a csapatmunka fontosságára hívja fel a figyelmet az ilyen kaliberű projektek kapcsán. Az embernek muszáj megtalálnia amihez ért, a többit viszont bízza másra alapon működve dolgoztak együtt csapatával, ahol mindenki ahhoz nyúlt, amihez a legjobban értett. 

A Thaiföldön készült elefánt-turizmusról szóló dokumentumfilmjének kacifántos forgatási titkait, karrierjének és vállalkozásának elindulását, valamint fotós és videós projektjeinek részleteit hallhatjátok Csapó Andristól a Freelancer Frekvencián!

Bővebben

https://elefantosfilm.hu/szolgalelku-oriasok.php

https://indonezia4arca.hu/

https://www.youtube.com/channel/UCdNcPxhnNNWAFZn1CRxjwsA

https://www.facebook.com/Navigator.csapo/

https://www.instagram.com/navigator_travelphotography/

megosztás

Facebook
LinkedIn

kapcsolódó
cikkek