Az online konverzió királya – interjú Tóth Ádámmal

Dátum

A villamosmérnöki kartól az extrém konvertáló weboldalak fejlesztéséig vezetett Ádám karrierje. Az egyetem évei alatt ráébredt, hogy nem elég gyakorlatias dolgokat tanul az egyetemen, majd egy multinacionális céghez elkerülve konstatálta, hogy nem akar apró csavar lenni egy óriás gépezetben. Ekkor jött képbe a szabadúszás és az első önálló projektek. 

A sok ingyen munka és a végtelenül alulárazott projektek olyan skillset-hez vezettek, amellyel már egyre nagyobb és komplexebb munkákat tudott elvállalni az egyetemről kikerült, ambíciózus vállalkozó. Ádám elmondása szerint sikerének egyik kulcsa az olyan projektek elvállalása volt, melyekhez nem értett igazán, de szerette volna megtanulni. A kellemeset a hasznossal összekötve a tanulással már pénzt is keresett, a megszerzett tudásával pedig egyre nagyobb volumenű projekteket tudott elvállalni.

A cég első 5 éves működése nem volt sétagalopp, mára azonban kifejezetten prémium oldalakat kínálnak prémium ügyfeleknek. Ádám életében a programozás helyét átvette a projektmenedzsment, 5 fős csapatát irányítva szolgálják ki az egyre szélesedő ügyfélkörüket. 

Ha érdekel hogyan lehet egy jól működő céget menedzselni szabadúszóként mindössze napi néhány óra munkavégzéssel, hallgasd meg a Freelancer Frekvencia interjúját Tóth Ádámmal, a Konverted alapítójával! 

Jegyzetek:

https://www.facebook.com/imadamtoth

megosztás

Facebook
LinkedIn

kapcsolódó
cikkek