„Amilyen korán csak tudsz, kezdj el tesztelni!” – a Briefly alapítóival, Bittera Rékával és Tassonyi Csengével beszélgettünk

Dátum

Első évadunk záró adásaként nem is találhattunk volna jobb sztorit, mint az újonan indult Briefly.
A StartUpHer verseny győztes projektjéből fejlesztett szolgáltatás, a Briefly.work, a projektmenedzsmentet is beemeli a freelancer platformok világába, behozva a hazai szabadúszó-szcénába az ügynökségi modellből ismert “ügyfél-account-kreatív” szentháromságot. 

A Briefly egy szabadúszó platform, ami a cégeknek segít növekedni szabadúszó csapatok segítségével. Nem csak összeköti a két felet, a Briefly biztosít egy dedikált projektmenedzsert, aki a két oldal kommunikációját és a projekt megfelelő irányba haladását segíti. Így a szabadúszók csak a saját hivatásukkal foglalkoznak, az ügyfeleknek pedig csak várniuk kell a megoldásokat a kitűzött céljaik eléréséhez. 

A sztori az Uber-nél kezdődött, ahol a két lány kollégaként egymásra talált. Barátnők lettek, később újra kollégák, majd az évek alatt összegyűjtött tudásuk megalapozta egy közös üzlet elindítását. Ügynökségnél dolgozva felfigyeltek arra  a jelenségre, hogy ugyan hatalmas igény van a szabadúszókra, a munkáltatók csak néhány telefonszámot ismertek akiket fel tudtak hívni, ha szabadúszó munkaerőre volt szükségük. A munkáltatóknak szabadúszók kellettek, a magyar szabadúszó közösség egyre csak duzzadt, így találkozott a kereslet és kínálat, ami manifesztálódott a Briefly szerepében.  

Azonban itt koránt sem ér véget a történet! Ha érdekel a Briefly alakulása és a magyar freelancer közösség munkavállalási szokásai, hallgasd meg a Briefly alapítóival, Bittera Rékával és Tassonyi Csengével készült adásunkat a Freelancer Frekvencián!

Jegyzetek:

https://briefly.work/business

megosztás

Facebook
LinkedIn

kapcsolódó
cikkek