A Flybuilt story – Vedres Tamás

Dátum

Média designer diplomás kreatív digitális alkotó vagyok. 15 éve dolgozok weboldalkészítőként. Elsődlegesen WordPress oldalakat készítek KKV-nak egyéni vállalkozóként.
Az évek alatt természetesen tapasztalatot szereztem nagyobb cégekkel való együttműködésben, webshopok és mobil appok kivitelezésében is.

Szeretem tudásomat átadni, így rendszeresen készítek oktatóanyagokat és fejlesztem saját képességeimet is. Számtalan konferencián, oktatáson és online képzésen vettem részt eddig.

Hobbim a SUP-ozás, a reflexjátékok és jelentős időt töltök barátaim társaságában. Igyekszem jó kapcsolatot ápolni mindenkivel és bővíteni networkömet.

A Flybuilt csapat víziója, hogy:
Segítünk a COVID miatt helyzetváltozásra kényszerülteknek, hogy gyorsan legyen profi weboldaluk.  Szinte – INGYEN –

A FlyBuilt projekt célja, hogy hatékonyan segítse a vállalkozókat projektjük sikeres digitális kommunikációjában. A rendelkezésünkre álló tudás, kreatív és szoftveres eszközök segítségével repülő rajtot vehetnek a FlyBuilt csapat által támogatott projektek. A 2021-es trendeknek és elvárásoknak megfelelő online arculatot és weboldalakat készít 20 projekt / vállalkozás számára, akiknek a COVID miatt irányt kellett váltaniuk az elmúlt hónapokban.  

Hogyan segítünk?
Azon dolgozunk, hogy kialakítsuk a legeredményesebb projekt megvalósító környezetet. Mondhatni egy kreatív digitális inkubátort biztosítunk a kiválasztott projektek számára a megvalósítási időszakra.

megosztás

Facebook
LinkedIn

kapcsolódó
cikkek